• Lystra personlig assistans gör inga aktieutdelningar till ägarna. Pengarna ska användas till att höja kvaliteten och utveckla verksamheten, inte till att fylla på enskilda personers bankkonton. Våra kunder och assistenter ska känna en trygghet med oss som assistansanordnare och arbetsgivare och pengar ska gå till att skapa den tryggheten.
  • Lystra personlig assistans skapar mervärden för människor. Oavsett om du är kund, anhörig eller personal vill vi vara en del som bidrar till att skapa ett bra liv. Det ser vi som en naturlig del av vårt ansvar, både som assistansbolag och som arbetsgivare.  
  • Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs.
  • Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom att respektera varandra och varandras värderingar. Som kund hos Lystra är det viktigt att vår grundsyn på assistansen överensstämmer för att vår personal ska ha förutsättningar att bidra till ett bättre liv för våra kunder. Lika viktigt är att vi gemensamt ser LSS-reformen som något vi vill bevara och att tillsammans göra som det var tänkt från början, ett bra liv för alla.